Hogy szoktassam le a kislányomat a késői alvásról?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi baj a csajszival, mert megfürdettem fél 8-kor, letettem a kiságyba, és legkésőbb 8, fél 9-kor már szundizott. Kb 2-t hete felállt a kiságyban, és rájött arra, hogyha leteszem csicsikálni, és feláll a kiságyban, akkor nem kell aludni, és így meg fent kukorékol este 10, fél 11-ig is, és nem tudom, hogyan szoktathatnám vissza, hogy pancsi után aludni kell!2010. nov. 13. 22:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Most újdonság neki, hogy tud állni, majd megszokja, és utána újra aludni fog. Ha nem vagytok vele egy szobába, akkor hagyd, ha nem sír, hanem "elvan", engedd, hogy magától elaludjon.
Ha közös a szoba, akkor már nehezebb...
2/2 anonim válasza:
Most tuti nem tudod róla leszoktatni, az én fiam is ilyen volt. Mondjuk annyira nem bántam, mert első gyerek és így reggel 9-ig aludtunk mind a ketten. Soha nem aludtam ilyen sokat. Mindig néztem a karikás szemű anyukákat, én soha nem voltam fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!