Külföldre utazást hogy visel egy 15,16 hónapos baba? A repülést, időeltolódást, stb stb.
Figyelt kérdés
Távoli országba tervezünk utazni, de nagyon aggaszt a kicsi hogyan viselné, kérem ha van itt aki már átélte avasson be részletek is érdekelnek, köszi előre is!2010. nov. 13. 18:43
1/3 anonim válasza:
Külföldön élünk, de babóval még csak most fogunk hazautazni:) Viszont amit tudok tanácsolni vigyetek magatokkal a gépre kedvenc játékokat. Olyat is láttam aki végig ordította az utat, de olyat is akinek nagyon tetszett. Viszont ha azt írod hogy távoli ország, hát!! Sztem max 3 órás az az út amit kibírnak. Utána már tényleg húzós lehet.
2/3 anonim válasza:
Mi 12 orat utaztunk, ugy, hogy 2 orat, es 10-et. nekem 10 orabol 7 orat vegig aludt. Igaz az en babam 6 honapos, igy kertem mozest a gepre, abba beleraktam, es jatszott vegig amikor nem aludt. Atallas...
Az idoeltolodas -9 ora. Az elso ejjelt vegig orditotta (otthon nem kelt fel egyszer sem ejjel), a masodik ejjel 3X kelt fel, es 3 ejjel mintha otthon lettunk volna.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm
2010. nov. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!