Hogy öltöztessem fel 2 hónapos babámat a kocsiba?
Rokonokhoz megyünk ma, kb 50 km-re, még nem vittük sehova kocsival ezért tanácstalan vagyok.
Van fűtés az autóba, de ugye kint is lesz kb 2-3 percet míg kivisszük a kocsiba, meg bevisszük a rokonokhoz.
Hány réteget adjak rá? Sapka kell?
Gondoltam adok rá egy harisnyát, hosszúujjú bodyt, talpas rugit, egy kantáros gatyát meg egy pulcsit, sapkát. Így lenne a kocsiba, a sapit majd sztem leveszem róla. Aztán ha kiszállunk ráadom a sapit és betakarom egy vastagabb takaróval. Így jó? Vagy kell overál vagy kiskabát?
Vagy ti hogy szoktátok?

szia! szerintem arra a rövid időre, míg ki-, beviszitek, elég, ha vastag takarval bebugyolálod, körülöleled.
szerintem vastag sapi mindenképp kell ehhez a művelethez. a kocsiban pedig, ha bemelegedett, leveheted róla. ha úgy gondolod, hűvösebb lesz az úton a kocsiban, mint otthon, készíts be egy vékony sapit is, így ráadhatod, ha szükségesnek látod.
jó utat!
ui: az overál szerintem macerás, mert rövid ideig lesztek kinn. az én babóm utál öltözni :)

Én ugyanúgy szoktam öltöztetni, mint itthon, max vastagabb rugit adok rá, vagy alá egy harisnyát. Sapit szoktam ráadni, meg egy kabátot, és a lábát plédbe csavarom.Bekötöm az ülésbe, a plédet lecsavarom, és ha bemelegedett az autó, leveszem a kabátot róla és a sapit. Férjem 24 fokot szokott csinálni a kocsiban.
Ha kiszállunk, ráadom a sapit, a kabátot és becsavarom a plédbe.
Túlöltöztetni nem kell, mert melege lesz, és úgy fázik meg a legkönnyebben.
Ha elalszik a kocsiban, azért takard be egy vékony-közepes takaróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!