Mennyire jó a Rossmann sajátmárkás pelenkája (Babydream)?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 22:29
1/8 anonim válasza:
Én csak azt használom. Még sosem folyt ki belőle semmi, nem is vágja neki a lábát, mint némelyik másik márkáé. Az ára is a legjobb.
2/8 anonim válasza:
nekünk is ez vált be a sok márkás mellett. A minap a tescoban járva egy csomag pampers sleepand play-t vettem, a rossmannba nem jutottam el, hát lehet, hogy a pampers vékonyabb, de nem tudom úgy ráadni, hogy ne ázzon át a törpe. A babydream-mel összesen kb 2xfordult elő, hogy kifolyt a pisi, a pampers-nél meg csak ezen a héten vagy 4x. Nem is pazarlom többet a pénzem a "márkás" sz@rokra, maradunk annál, ami bevált. Kár, hogy nincs a közelben rossmann.
3/8 anonim válasza:
nekünk is bejött, pedig korábban napjában háromszor öltöztettem át a fiam. most 3 hónapos és a rossmannos pelus neki a legjobb. vagy hatfélét próbáltam.
4/8 anonim válasza:
Mi is csak azt használjuk, szerintem nagyon jó, és nem is drága! Az éjszakát is nagyon jól bírja, nem szokott átázni, pedig este 7-től reggel 7-8-ig rajta van.
5/8 anonim válasza:
Elnézést,hogy kihasználom az alkalmat, én nem ismerem ezt, érdekelne kb. mennyibe kerül a pelenka darabja?
6/8 anonim válasza:
A Rossmann-ban pont most akciós, 1900 FT egy csomag. A midi 30-31 Ft-ra jön ki, az 62 db-os. Nekünk is bevált, hasonló minőség mint a Liberó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, én is a katalógusban láttam, hogy most akciós, meggyőztetek, veszek egy pár csomaggal! :)
2009. jan. 11. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!