Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fülhőmérőt hogy kell használni?

A fülhőmérőt hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Nekem nem sikerül normális értéket mérni. Magamon kipróbáltam kb 5-ször és akár egy teljes fok eltérés is volt. Mit csinálok rosszul? Fülben mért hőmérsékletnél kell levonni valamennyit, vagy az tényleges értéket mutat?
2009. jan. 10. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nem hiszem, hogy valamit is rosszul csinálsz. A fül- és homlokhömérök nem olyan pontosak. Sajnos, mi is beszereztük annak idején, s néhány hónap múlva az egyik cég visszavonta a forgalomból (legalábbis itt Németországban).

Próbáld meg összehasonlítani egy hagyományos lázmérövel (pár napig), s utána már tudod az eltérést. De ha össze-vissza mér, folyton más a különbség a kettö között, akkor visszavinném (ha még garanciás).

2009. jan. 10. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk sem vált be. Egyszerűen képtelenség mérni vele! :(

Én homloklázmérőt használok (színes skálán mutatja az értéket), ha lázgyanús a lányom. Ha az, akkor viszont rendes hőmérő a popóba. Eddig bevált! És nem is olyan drága!

2009. jan. 11. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!