Meddig van szükség, ill. használja egy baba a babakocsit?
A sport kocsit érdemes megvenni,ha arra gondolsz,én nagyobb hasznát vettem mint a hagyományosnak:)
19 hós a fiam és a mai napig használom,jól jön ha boltba megyek és nem akarom,hogy a gyerek elszaladjon:D
Jàrgàny :D
Miènk taxi :)
11 hòs a lànyom, mèg nem cserèltem le. Lehet,h majd tavasszal, habàr ha elkezd jàrni meglehet,h nem is nagyon lesz hajlandò megmaradni benne.
Sok anyukàt làtok a karjàn cipelni a gyereket, a babakocsiban meg a kenyèr/tej utazik; viszont van aki mèg a majd 3 èvesèt is tologatja. Szerintem baba függö.
Egy sportkocsira biztos szükségetek lesz tovább is. (Boltba, hivatalba mentek vagy egyszerűen csak elfárad).
Egy "alap" kocsi is megfelelhet a célnak, ezt már 10.000 alatt megkapod (nem dönthető, nincs kupolája).
Mi is ezt a típust használtuk legtovább.
Kislányom 14 hós. 11 hónaposan már önállóan ment, onnantól egészen 2 héttel ezelőttig nem ült meg a kocsiban. Most is csak egy keveset és miután kiszáll, tolja a kocsit. :-)
Szóval változó, én csak irigykedek, mikor látok más anyukákat babakocsit tologatva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!