8-9 hónapos babának veszel karácsonyi ajándékot? Úgyse tudja miért?
Egy ismerős anyuka azt mondta,hogy ő bizony nem,hiszen még úgy se érti mi van.Hát nem tudom!Én az enyémnek veszek valamit,hiszen csak az első karácsonya!Ki hogy van ezzel?
(ajándékötletek?fiúnak)
Az én kisfiam 10 hónapos lesz karácsonykor.
Fisher Price zsiráfos golyópályát kap és Fisher Price ugráló zebrát. És még járássegítőt.
A játékból sosem elég, akár mennyi idős az a gyermek.
A nagyobbik kisfiunk pedig 7,5 éves és Lego Mindstorm NXT robotot kap, meg egy távirányítós Audi Q7-est és egy Transformest.
A múltkor feltettem egy kérdést, hogy ki mit vesz karácsonyra a gyermekének és az egyik kedves szülő, a két fiának sapkát,sálat,kesztyűt és harisnyát vesz. Na nem normális. Ha az én kisfiam 20 éves lesz, akkor sem veszek Neki majd ruhát, csak ha kimondottan Ő kéri, de kizárt.
na mindegy. Mindenki másképp gondolja.
A lényeg, hogy a játékból sosem elég :)
Hogyne kapna!!! Már alig várom. Már elkezdtem kigyűjteni a neki való játékokat, mert ugyebár az később is jó lesz.
Ez lesz az első karácsony vele, olyan jó, én amúgy is örömmel vásárolok neki, pláne karácsonyra. Nekem fura ha valaki nem vesz a gyerekének .
De mindenki más.
Amúgy is
JÁTÉKBÓL SOHASEM ELÉG :-)))))
Szia mi veszünk neki tavaj mikor pocilakó volt már akkor is kapott sőt anyukáméktól is...
Most 10 hónapos lesz karácsonykor vagyis majdnem 11 és tényleg a játékból soha nem elég...de játékot kap mindenkitől a rucikat amugy is meg kell venni és nem hiszem hogy egy ekkora gyerek őrül ruháknak...
sya!
nekünk tavaly volt az első karácsonyunk akkor volt a Dodó 7 hónapos ,nagyon élvezte a gömb díszeket amit leakasztott a fáról.ő egy nagy Zsiráfot kapott tőlünk aminek 3 golyót kell a szájába tenni a hasán meg fut egy autó a mai napig imádja,akkor ülve olyan magas volt mint a zsiráf :)Anyuéktól kapott egy repülöt rá tud ülni zenél világít lehet vele akár tolni is.
Az én fiam 8 hónapos lesz karácsonykor.Egy rugit kap és egy csomag szivacspuzzle-t.
Sőt! Mikuláskor is kap már egy csomó színes szaloncukrot amivel játszhat egészen karácsonyig!
naná, hogy kap!
Bébitaxit vagy hintát szeretnék, és ha lesz hó, szánkózni is elvisszük. :)
(Zárójelben: ismerős anyuka nem is beszél a babájához? Végülis azt sem érti igazán.)
Szia!Persze,hogy veszek,igaz kisfiamnak nem az első karácsonya lessz,mert ő tavaly december 15-én született,igy 9 napos volt karácsonykor,de már akkor is kapott.Tőlünk egy kis rugit,család többi tagjától egyéb hasznos dolgokat,pelenka,törlőkendő stb..
Szóval idén pont 1 éves lessz karácsonykor,fisher price játékokat kap,pontosan 2-t,mamáéktól pedig babitaxit,meg a brüm-brüm garázst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!