-7fokban mennyi időre vihetem ki az 5hónapos babám?

szia,
Kérdezd meg a védőnőt.
De ilyen hidegben szerintem, csak 10 perc.
Az én csajszim 17 hós, de ha fél óránál többet vagyunk kint, akkor a kis arca már jég hideg, és az orra is tök piros lesz.

Szerintem nyugodtan kiviheted 1 órára,csak jól öltöztesd be és vastag takaró.10 percre nem érdemes felöltöztetni.Az én babám 3 hónapos mi is kint szoktunk lenni 1 órát és semmi baja.
Jó babázást.

Nekem 1 hónapos a babám, de én kiviszem 1-1,5 órára is akár. Fel kell öltöztetni rendesen, nem lesz semmi baja! Annyit szoktam, ha mínusz van, hogy a szája-orra elég teszek egy textilpelust, hogy ne a hideg levegőt lélegezze be.
Üdv

Lánym 7 hós, de mi is kint vagyunk 1-1,5 órát minden nap.
Én azt hallottam hogy a csecsemőket nem szabad kivinni -5 fok alatt.
És fél órára fel sem öltöztetem, mert több a sírás az öltözés és vetkőzés miatt...

szia!!
a mi kisfiunk 7 hetes és 1-1,5 órákat sétálunk!! jól felöltöztetjük, overál, takaró és indulhat a séta!! szerintem így ellenállóbb lesz a szervezete, ráadásul ebben a hidegben nincsenek bacik sem kint. nagyokat alszik séta közben, ha fázna, biztosan feszengene, sírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!