A tápszeres babák széklete minden esetben zöld? Vagy ez valami bajra utalhat?
Szia!
Nekem mindkét gyerekem tápszeres lett másfél hónap után, ekkortól változott a székletük zöld színűre. Ez majd akkortól alakul át, mikor nem esznek tápszert.
Normalis, hogy zold, de sajat fiambol kiindulva nem minden esetben az...
A tajekoztatoban, amit a korhazban kaptam az szerepel, hogy tapszeres babak szeklete szurkes-zold. A fiame az elso hetekben sarga volt, amikor meg valamennyi tejem is volt, de mar hetek ota csak tapszert kap, elapadt a tejem es meg mindig ugyanolyan aranysarga. Lehet, hogy tapszer tipustol is fugg, nem tudom...
Szia!
A mi babánk egy hónapos koráig csak szopott, akkor sárgás volt a kakija, aztán ahogy jött a tápszer kezdett zöldülni a kakija. Volt hogy én is megijedtem annyira zöld volt.
Sziasztok, én pont megkérdeztem a védőnénit erről és ő azt mondta, hogy sárgás-zöldes szín pici babáknál ok. Ha barna a kakija egy pici babának az azt jelenti, hogy keveset eszik.
(az én babám 2,5hós és sajna tápszeres - sárgás-zöldes kakikával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!