Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnám megnézni h az új...

Hol tudnám megnézni h az új kormány visszahozta e már a 2 év gyed-1 év gyest? Nem vagyok politikában járatos.

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
07:29-es, a stílusod azért megmutatja, valójában milyen ember is lehetsz. Bár számomra, aki így válaszol egy idegennek egy normális kérdésre, az nem is tartozik az "ember" kategóriába, ne is haragudj.
2010. nov. 12. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:

A gyereknek SEMMIKÉPP se kell egy évesen ezért bölcsibe mennie, hiszen a gyed minimum 1,5 éves koráig jár az anyukának (fél év TGYÁS, majd 1 év gyed a minimum idő). Ezt irtam az előbb is. Tehát egész egyszerűen nem igaz, hogy a gyereket 1 évesen ezért bölcsbe kellene adni.

Tehát valami sántit a sztoriban. Fogalmazhatnék egyszerűbben is, egy szóval, de hát igy is kritika érte a stilusomat, ezért nem teszem.

Utolsónak: nem haragszom, de mivel én se minősitettelek téged, ezért te se tedd ezt velem.

2010. nov. 12. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!