Hol tudnám megnézni h az új kormány visszahozta e már a 2 év gyed-1 év gyest? Nem vagyok politikában járatos.
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 23:08
11/12 anonim válasza:
07:29-es, a stílusod azért megmutatja, valójában milyen ember is lehetsz. Bár számomra, aki így válaszol egy idegennek egy normális kérdésre, az nem is tartozik az "ember" kategóriába, ne is haragudj.
12/12 anonim válasza:
A gyereknek SEMMIKÉPP se kell egy évesen ezért bölcsibe mennie, hiszen a gyed minimum 1,5 éves koráig jár az anyukának (fél év TGYÁS, majd 1 év gyed a minimum idő). Ezt irtam az előbb is. Tehát egész egyszerűen nem igaz, hogy a gyereket 1 évesen ezért bölcsbe kellene adni.
Tehát valami sántit a sztoriban. Fogalmazhatnék egyszerűbben is, egy szóval, de hát igy is kritika érte a stilusomat, ezért nem teszem.
Utolsónak: nem haragszom, de mivel én se minősitettelek téged, ezért te se tedd ezt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!