10 hetesen mit jelenthet, ha a lánykám a kezét tömködi a szájába?
Cicit nem fogad el, szóval szerintem nem éhes. Este is csinálta és utána csak 6-7 óra múlva kért kajcsit.
Ahhoz hogy a foga legyen szerintem még korai.
Mit csináljak? Hagyjam, vagy vegyem ki a szájából?

Azt jelenti, hogy felfedezte, hogy magától is a szájába tud venni dolgokat:-)
Nekem volt,hogy egyszerre mindkettöt betömte,nyugi,szerintem minden baba csinálja:-)

szia,
szomszédom fia olyan eltökéltséggel nyelte volna le a pici öklét, csak valahogy nem tudta rendesen bekapni. Játszik, próbálkozik, fejleszti a mozgását, Mikor már tárgyakat fogott addigra ebből megtanulta, hogyan tegye a szájába amit fog... Teljesen normális ha ezzel foglalatoskodik, ilyenkor olyan édesek:), ha majd tudja a lábujjait is enni akarja majd:) szóval ne lepődj majd meg a nyálas zoknin:)
Jó babázást:)
16hetes pocis, anyupalánta

Mi 12 hetesek vagyunk és az én lányom is ezt csinálja mellé még nyálzik és néha nyűgös.Szerintem már érzik,hogy mocorog az ínyükben valami.Ha nagyon nyügi én dentinox gélt szoktam az ínyére kenni attól jobb neki.
Jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!