Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menjünk orvoshoz a kisfiammal?

Menjünk orvoshoz a kisfiammal?

Figyelt kérdés
Az előbb jöttünk haza, és fogtam a másfél éves kisfiam kezét, de ő le akart ülni a földre kint és nem hagytam, fogtam tovább a kezét és szerintem meghúzódhatott a karja, vagy nem tudom, de azóta nem mozdítja és sír ha megmozdítom, fáj neki. Elviszem orvoshoz csak még nincs itthon a férjem. Ugye nem tört el? Nagyon ideges vagyok.
2010. nov. 11. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

SZia!

Pár napja mi is így jártunk, nekem is 1,5éves a lányom. Én is nagyon aggódtam,mert kb 1,5órán keresztül csak sírt ha megmozdult a karja.

Nézd meg neki, hogy tudja e mozgatni és látsz e rajta bármi változást.

Ha könnyen mozog(persze sírni fog) és semmi eltérést nem látsz akkor nem lesz baj. Ha netán később is 2-3óra után is csak sírna akkor vidd el. Nyugodtabb leszel.

Lányom kb 1,5óra sírás után aludt egyet és mire felkelt kutya baja sem volt, meghúzodott neki és ennyi volt. Utánna mutatta, hogy ott fájt neki a keze és nevetgélt rajta. ( Tetszett neki, hogy mindig megpusziltam) :)

Remélem nálatok sem lett komolyabb baj!

2010. nov. 11. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Voltatok dokinál? Hogy van a kisfiad?
2010. nov. 11. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól hogy a kicsi húzza nem lesz semmi baja,hacsak nem rántottad Te meg...
2010. nov. 11. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál, egy mozdulattal visszarakta a helyére, úgyhogy most már semmi gond, tudja rendesen mozgatni.
2010. nov. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!