Mennyi idős lehet ez a baba? 40. másodpercnél! Olyan kis szép!
2010. nov. 11. 16:31
2/9 A kérdező kommentje:
De a végén már felállítják! Én olyan hathónaposra saccoltam a nem létező tapasztalatommal! (jaj bárcsak az enyém is ilyen kis édes lenne, 38 hetes vagyok)
2010. nov. 11. 16:35
3/9 anonim válasza:
Szerintem 6 hónapos lehet.
De a tied sokkal édesebb lesz, mint ez a baba.
4/9 anonim válasza:
Ja, bocsi nem néztem végig mert az én 3 hónaposom elkezdett sírni és fel kellett vennem :))))
Gratula és minden jót!
6/9 anonim válasza:
Szerintem is 6 hónapos körül lehet
8/9 anonim válasza:
Húúú,irigylem azt a nyugalmat,amivel az anyuka pelenkáz,a baba meg fekszik...Istenkém,azt enyémeket úgy kell röptükben elkapni,és sperec alatt rájukteni a pelenkákt,közben meg sikítoznak,visítanak,üvöltenek stb..Szerintem olyan 5 hós lehet,ebből a nyugalomból kiindulva..
9/9 anonim válasza:
6-7 hónapos. Nekem az elején tetszik az a félvér baba, nagyon husi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!