Létezik olyan, hogy minden tünet nélkül bújik ki a fog?
Az én fiamnak az első születésnapja UTÁN egy-két héttel bújt ki az első foga.
Ne aggódj, nem maradtok fogatlanok.
Én így utólag már azt mondom, hogy jobb is hogy ilyen későn jöttek a fogai. Sokkal kevésbé viselte meg mint egy pár hónapos babát.
Első vagyok.
Nálunk csak két tünet volt, folyt a nyála és rágta a kezét.
Ezen kívül semmi.
Két éves a fiam és egyetlenegy átvirrasztott éjszakánk se volt.:) Amikor a rágó fogai jöttek akkor volt talán kétszer olyan, hogy felsírt éjszaka, de 10 perc múlva vissza is aludt. :)
De akkor már másfél éves volt, Mert az első négy fog után, megint sokáig semmi nem volt. Aztán nyáron egy hónap alatt jött ki neki majdnem az összes.
Kisfiamnak már 2,5 hónaposan elkezdődött a nyálzás és kézrágás. De csak 9 hónaposan jött ki a két első foga alul, és már csak azt láttam, mikor áttörték az ínyét, ott volt a két kis fehér csík. Se átvirrasztott éjszaka, se nyűglődés, se semmi.
Na bezzeg a többinél.... szegénykémre azóta is olyan fisifosi jön rá a fogak kibújását megelőzve két héttel, hogy öröm nézni. :( Épp most töri át a 8. foga az ínyét, és ilyenkor már nincs baj a kakival, viszont állandóan matat a szájában, mindent próbál rágni, és ugyan jól alszik, nincs átvirrasztott éjszakánk, de sajnos van egy-két felsírás.
Létezik, nekem a kisebbik lányom fogzik nagyon könnyen. Kézrágás, nyálcsorgás, ami tünet,. 10 hós, 12 foga van, mint egy kicsi krokodil :D
A nagyobbiknak 2 éves korára bújt ki az összes, én sajnos pont azt tapasztaltam, hogy minél nagyobb volt, mikor jött a foga, annál jobban megviselte :( De biztos gyerek függő, drukk, hogy nálatok minden jel nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!