15 hós kisfiatoknak mit vesztek karácsonyra?
Mi a barkácskészleten túl vagyunk már, akkor is az apjáé kell neki. :)))) Ahogy a játékmobiltelefon és a játéktávirányító sem tökéletes, mert az nem az igazi. :)))
Auchanban akarok körülnézni, az akciós katalógusban nagyon sok frankó játékot láttam. Zenélő mesekönyv, ami az állatok hangját utánozza, játékasztal, amiben formabedobó és mindenféle nyomkodható-forgatható színes kütyük, vagy mini játékgarázs kisautóval, valami ilyesmit kap. Van egy csomó fejlesztő játéka (golyópálya, formabedobó, formakirakó, építő kockák, montesszori és bábel torony), úgyhogy most valami "egyszerűbbet" szeretnék.
Nekem ugyan lányom van, de szintén akkor lesz 15 hós.
Játékoktól már lassan nem férünk el, úgyhogy azt szerintem nem veszek. Babaágyneműre és babaszoba dekorációra gondoltam.
Már megvettem egy szánkót,és egy Fischer Price tanuló széket,lapozható kemény fedeles könyvet.Amit szeretnék az vonatpálya,nem pici alkatrészest,ami elemes s magától megy,mert tetszik neki-mondjuk ezt a keresztanyukájától kapja majd.
Még a baba laptopon gondolkodom,micimackós,szépen zenél,beszélget,énekel,úgyis mindig a mi gépünket "használja".Remélem valami megtetszik neked is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!