Írna valaki egy jól bevált átlagos napirendet két hónapos anyatejes babának? Szeretnék végre valami rendszert az életünkbe. Hálás köszönet.
Szia!
Én leírom, de minden baba más, lehet, hogy nektek más válik be.
Az én lányom.:Reggel kb 5 kor kel cicizik és alszunk 8-ig.Majd átöltözünk, cici kb 8.20 körül.
Berakom a járókába, ami a konyha és nappali fontos tartozéka lett, és elvégzem a teendőimet. Beszélgetek vele, ha kicsit nyüszi akkor felszoktam venni, mevigasztalom, majd visszateszem.Ha jó az idő kb.1 óra séta.( alszik is )
11.20. 12 körül újra cici, általában ebéd után nagyot alszik, 2-4 órát is.
Amikor ébred 2-3 óra körül, tisztába teszem, újra cici majd játék a szőnyegen, ringatom, mesélek, beszélgetünk stb.ez addig tart, amíg látom, hogy nem fáradt( változó időtartam ). Majd felöltöztetetm és kimegyünk az udvarra alszik, mint a tej. Majd újra cici, és játék. Van, hogy még bealszi fél órát.
Mi 7 kor fürdünk, cici, ének, mese, simi 8 kor alszik.
Általában 3-4 óránként eszik. Ha máshogy ébred, kicsit szokott csúszni a napirend, de a fürdésre utolérjük magunkat. A fürcsi mindig ebben az időben van. Éjszaka nem kel fel.
Nekünk kb. ilyen a napirendünk. Vidám, nem sírós a lánykám.
Boldog babázást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!