Mit csináljak, ha a 12 hetes babám nem akar enni?

Szia! Mi is szenvedünk ezzel egy ideje. Mondjuk nekünk a tápszerváltás valamit segített. Próbáljátok ki a Beba Aktívot (gondolom a startot issza még) mert az édesebb mint a többi, hátha segít. Amúgy nekem azt mondta a dokim, hogy a baba megissza azt a mennyiséget, amire szüksége van, ne akarjam tömni. Amíg szépen gyarapodik és nem nyűgös etetések között, addig nincs semmi baj. Az enyém is csak akkor nyűgös, ha ennie kéne :D
Még egyet kipróbálhatsz, az álometetést. Sokszor etetem úgy babámat, hogy alszik, mert akkor megeszi a teljes mennyiséget egy nyikkanás nélkül. Ne félj ettől, gyönyörűen tudnak enni alvás közben vagy félálomban. De utána mindig büfiztesd meg. Kevesebbet fog büfizni, mert nem eszik olyan mohón.
Sziasztok kismamik!
Meg próbálok minden féle módszert amit írtatok,és nagyon köszönöm szépen a sok tanácsot!!
Nincs se szájpenésze,se nem fája torka.Egyszerűen csak akkor hisztizik mikor tovább akarom etetni ő meg nem kéri.Nem gondoltam volna soha,hogy ilyen gondjaink lesznek.Szép babázást,és probléma mentes etetést!Üdv:Zsuzska

Tegnap pl:450 ml evett,tegnap előtt 550ml.!De ő 4 kg most.
Mert előtte adtak neki mulpa H1 startot,azt meg nem tudta meg emészteni,és 3 hét alatt lefogyott mert nem voltak hajlandók kicserélni a tápját.Most humánát eszik eddig be vállt hízott is szépen,de most meg nem eszik.
előbb azt csináltam tettem a tápba kicsi cukorot úgy többet ivott mind eddig 120 ml.
5 kór ivót 60ml,8 kór 80ml,10:25kór 120 ml
Te babád mennyit evett máma?Mennyit evet tegnap,és tegnap előtt?Kislányos kismami!

bocsi, tegnap kicsit zűrös napom volt, szal az van, hogy az nem kevés... ez vhogy a lányok heppje... az én babámmal szerncsére nincs ilyen gond, ő eszik, brutál nagyétkű szerencsére, bár fiú, már majdnem 8 hónapos, szal már nem csak tápszert eszik. ha megeszik min. fél litert, az belefér... nem vészesen kevés.
nálunk azt a tesóm kislánya csinálta, de ő hónapokig. bár ő szopik, de ebben a helyzetben asszem mindegy. őt vizsgálták össze-vissza, aztán kiderült, h nincs semmi baja. ahogy jött, el is múlt... tőle vért is vettek, meg ilyenek...tőle tudom, hogy a fél liter nem olyan gáz, náluk a baba hízott is ennyi kajától... azokban a napokban annyi kellett neki. de ha nagyon nyugtalan vagy, vidd persze dokihoz. a milupa tápszer pedig okés, az általában beválik a manóknál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!