Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart még ez a nagy...

Meddig tart még ez a nagy ütemű fejlődés?

Figyelt kérdés
Babám 7 hós és eddig minden hónapban közel egy kilóval lett nehezebb. 4 kg-al született most közel 11 kg és 72 cm. Még nem mászik, igaz kúszik, illetve még nem ül fel. Gondolom ez a nagy súlya miatt van. Azt mondják h majd megáll a gyarapodás ha elkezd mászni...de mikor??? és hogyan???ha ehhez nagy a súlya??? Aggódjak? vagy ne???
2009. jan. 10. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj. egyáltalán nem biztos, hogy a súlya miatt nem mászik, még nem érett meg rá, ennyi. az én fiam 7 hónaposan 9 kiló volt és most kezdett mászni. (1 hét múlva lesz 8 hónapos). ha elkezd mászni, tényleg nem fog olyan sokat hízni, mert rengeteg kalóriát éget majd, de ne aggódj, nincs elkésve.
2009. jan. 10. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom is duci, Ő 9 hónaposan ült fel és igazán mászni csak 10 hónaposan kezdett. Még nem állt fel, 11 hónapos most.
2009. jan. 10. 09:01
 3/4 anonim válasza:
Az en fiam 3600-al es 54 cm-el szuletett.Most 4 honaposan 8200 es 67 cm.SZerintem is nagy a babam a korahoz kepest, de azt mondtak semmi gond, majd leadja, ha megindul, hogy mikor lassul le a fejlodese fogalmam sincs,gondolom mindenkinel mas.Ne aggodj. Szia
2009. jan. 10. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a fejlődési görbén nem esik a (kórosan nagy) kategóriába akkor felesleges aggódnod,de szerintem ezt a védőnő biztosan észrevenné.De szerintem ez a súly csak átlagon felüli,ami még nem baj.Az én fiam 7.5 hónapos és 9.5 kg.
2009. jan. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!