Milyen ehhez hasonló babakocsik vannak, olcsóbb kategóriában?
Bocs a kacifántos kérdésért, de csak így engedte kiírni!
Ilyesmi könnyű kocsit szeretnék sport kocsinak venni, de ennél jóval olcsóbban!
Használtan is jó!
Linkeljetek légyszi majd képet is ha tudtok!
Bocs elore is az offert:
Nem tudom, hogy Magyarorszagon milyen hasonlo kocsik vannak, de konkretan ez a kocsi szerintem egy borzalom.Maga a sport reszben ha le is fekteted akkor is megmarad az ulo pozicioja.
Keress inkabb olyat amiben ha fekszik akkor tenyleg fekszik.
A Buzzt nem ajánlom, mert keskeny a sportülés, és egy 86-os gyerek már beveri a fejét a kupolába, a mózes nagyon rövid. Ahhoz, hogy össze tudd csukni le kell venni a sport ülést 2 kézzel. Addig a babát hova teszed, amíg nem tud állni? Viszont gyönyörő, könnyen nyitható.
Neonato, Cam babakocsikat tudom ajánlani, mert hosszú a mózes, strapabíróak...
Nekünk ilyen van. Nagyon szeretem, mert könnyű (simán lépcsőzök vele), nagyon kicsire csukható, majdnem vízszintbe dönthető, kényelmes. Van hozzá lábzsák, esővédő, mobiltartó. És nem drága.:)
Köszi szépen!Kisfiúnak lesz majd!Még csak nézelődünk, tavaszra szeretnénk egyet!Az elsőnek igaza van, jobban megnéztem, és tényleg "ülve marad"fekve is!
Igazából kinézetre hasonlítson !
19:33-köszi, ez nagyon tetszik, jó árban is van!
Sajna nem gondolkodhatunk 30körül, mert nincs annyink!20 körül még talán összekaparunk, de fölötte nem nagyon!
2 gyerek és egy munkahely mellett nem lehet 10ezrekkel dobálózni!!
Utolsónak is köszi, ezek tényleg jó árban vannak, és még újak is!!Fáj is a szívem miatta!
:) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!