Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Önállóan enni tanuló babátokná...

Önállóan enni tanuló babátoknál meddig hagytátok hogy játsszon az étellel?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a maszatolás vele jár az enni tanulással, de én egyszerűen rosszul vagyok ha látom. Lehet hogy a rendmániám miatt van, mert tiszta ideg leszek, amikor szanaszét keni a kaját a kislányom, vagy morzsázza a kenyeret játékból. És legtöbbször nem is eszik semmit belőle csak játszik az étellel. Eddig mindenhez volt türelmem, de ez az evés dolog nekem valahogy nem megy. Legszívesebben rábíznám ilyenkor bárkire hogy etesse csak hogy ne lássam mi folyik.

Lehet egy határt szabni ilyenkor hogy mit lehet és mit nem, vagy hagyni kell hogy mindent kipróbáljon? Ti hogy csináltátok?

Már 16 hónapos, úgyhogy elvileg képes lenne ügyesen használni a kanalat.

2010. nov. 10. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom a gyerek nálunk 16 hósan már tényleg tudta kezelni a kanalat de főzeléket úgy hogy nem ment félre csak 18 hósan tudott enni.

Innentől nem tolerálom a játékot. ha játszik az étellel leküldöm hadd játszon de ha éhes még akkor abbahagyja és folytatja rendesen.

Szóval szerintem még kicsit ügyetlen.

2010. nov. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!