Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Májusra várjuk a kis tesót, a...

Májusra várjuk a kis tesót, a kicsi akkor lesz 17 hónapos, nem akarnánk két kiságyat ha lehet, át lehet szoktatni neki való ágyba vagy heverőre?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
leesés gátlós ágyat már nyugodtan vehettek a nagynak.Kisfiam 16-17 hós korától úgy alszik, hogy le van véve a kiságy egyik oldalán a rács. 1-2x gurult le róla. Most 21 hónapos.
2010. nov. 10. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Én idén februárban szoktattam át a nagyobbat, mi is májusra vártuk a kicsit. (Aki meg is született. :) ) A nagyobb akkor volt 14 hónapos. Én azért csináltam ennyivel korábban, hogy legyen időnk megszokni, persze főleg neki, de nekem is kellett idő, mire megnyugodtam, hogy jól alszik éjjel. És hogy ne vegye úgy hogy a kicsi miatt lett kipaterolva, szóval, hogy ne kapcsolja össze a két dolgot. A mi ágyunk állítható hosszúságú, az oldal kicsit a szivacs fölé ér, így jelzi a gyereknek, hogy "itt az ágy vége". Összehajtott pokrócot tettem az ágy elé éjszaka pár hétig, de csak kb háromszor eset le és arra sem ébredt fel.
2010. nov. 10. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Hasonló a dilemmám. Nekem is májusban érkezik a kicsi, a nagy pedig 20 hónapos lesz akkor. Én attól tartok, h kimászik így az ágyból. De én sem szeretnék két rácsos ágyat. Talán olyan veszünk majd ami átlalakítható, így ha nem válik be a leesésgátlós verzió, vissza lehet csinálni.
2010. nov. 10. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is így szeretném majd, sőt (mint az előző válaszolónál is) az a jó, ha nem akkor kezdi el a "nagyágyat" szokni a nagyobb, mikor a kicsi jön a kiságyba, főleg akkor, ha az az övé volt. Szerintem így is kell majd neki magyarázni, hogy ő már nagyfiú/nagylány, és a hugi/öcsi -nek kell a rácsos ágyban aludnia, mert ő még nem tud nagyban. Mi is kis korkülönbséget szeretnénk.
2010. nov. 10. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek:)
2010. nov. 11. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!