Merjek használtan autós ülést venni?
Nagyon gondolkodunk... Kéne a lányomnak, 7 hós. Eddig a hordozóban vittük, de már lassan kinövi és unatkozik is benne hátrafele.
A használt babakocsival megjártuk, de sajna nem sok pénzünk van ...
Szeretném, ha babám biztonságban lenne egy jó ülésben, ezért félek kicsit használtan venni.
Jobban örülnék egy újnak, amit kiválasztunk és bele tudom próbálni a kicsit, hogy hogy ül benne.
Ki mit gondol?

Én is csak azt tudom tanácsolni amit az első válaszoló írt. Menj el egy bababoltba, s nézd ki az ülést, a gyereket ültesd bele, s akkor már tudod milyennek is kell lennie.
Vaterán, teszveszen vettem a babakocsit, mózest, hordozót féláron, s nagyon szép állapotban. Házhoz mentem, megnéztem, s ha tetszett, elvittem.
Ott is ha nem tetszik, koszos, vagy szakadt, nem muszály elvinni, nem ciki azt mondtani hogy bocsi, de jobb állapotúra gondoltam.

Nem tudom mennyi pénzetek van,mi múlt hónapban vettük meg neki a kissebbik piros ferrari ülést 28ért a brendonban.tudom nem a legolcsóbb hely de biztos lehet máshol is venni.Nagyon szereti a 6hós kisfiam.Nagyon puha az ülés,némelyiknek annyira keményen van kialakítva,hogy nem tudom egy hosszabb úton,hogy bírja a gyerek.teljesen ergonómikus ,tehát a testéhez igazodik.4éves koráig jó,sztem lebontva az árát megér annyit a biztonsága.bevizsgált a jogszabályoknak megfelelő és az eredeti Ferrari gyártja.És sztem szép is.
Szét kell nézni én nézegettem már sok helyen,mind keménynek tűnt és ha azt veszem az árakhoz képest nem is volt annyira drága.

én bizományiba vettem és alig látszik h használt nagyon szép jo állapotú
bár nagyon meg kell nézni!!!
és 65ezer helyett 10 ezer volt
ez ritka de kifigtam!:D
Köszönöm, segítettetek. Régóta vívódom.
A teszveszen nézegettem én is, csak az a baj, hogy a közelben sosincs, így kipróbálni és megnézni nem tudom.
A Brendonban jártam, valóban 28ért kínálták a legolcsóbban.
Meglátom, körülnézek, és igyekszem jól odafigyelni:-)
Köszönöm.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!