Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora borostyánláncot...

Mekkora borostyánláncot érdemes venni, ami rövid, de azért laza a nyakán, vagy hosszút? 15 hónaposnak kellene. Ti mekkorát vettetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem próbálgass a nyakára a te nyakláncaidból és méregesd milyen méretre gondoltál. utána meg tudod mérni centivel, és úgy rendeld meg.
2010. nov. 9. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ami nekünk van 32cm-es!

Most 18 hónapos a babám és 1 hónapos kora óta rajta van!

Érdemes lenne a babádon kipróbálni egy nyakláncot, mert nem biztos, hogy 15 hónaposan megtűrné magán a borostyánláncot!

A lánc pehej könnyű egyébként és nyúlik is egy picit a használat után!

2010. nov. 9. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De arra lennék konkrétan kiváncsi, hogy ami a babátokon van az rövid vagy hosszú lánc. Tehát éppenhogy passzol a nyakára, vagy lazán, vagy olyan hosszú, hogy simán le is lehet venni róla kikapcsolás nélkül. Már láttam mindegyik variációt, melyik a legjobb?
2010. nov. 10. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:

2.vok)

A babámnak teljesen passzol a nyakához!

2010. nov. 10. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:

én első vagyok-

először én is a legrövidebbet vettem a nyakára, asszem a 32cm-est, két hós kora óta hordta, 2.5éves korában átadtuk a kisöccsének, aki akkor lett két hónapos, ő meg kapott egy 35cm-est. ez sem nem passzos a nyakára, sem nem nagyon lóg, olyan kényelmes neki szerintem.

viszont a másik válaszolóval együtt azért írtuk neked, hogy próbálj ki vmi nyakláncot a nyakában először a tieid közül, mert 15hósan, ha most kezdenétek, már lehet zavarni fogja őt. nálunk (2. válaszolónál is sztem ez a helyzet) a baba olyan korán hozzászokott, hogy szinte úgy érzi, hogy a teste része a nyaklánc.

egyébkétn fogzásra jó, 15hósan a bébikédnek még szüksége van rá?

Persze jól is mutat! ;-)

2010. nov. 10. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Akkor először kipróbálok rajta egy sima láncot. Igen szüksége lenne rá, most kezdett el csak igazán fogzani (elég későn) és nagyon szenved vele, eddig semmilyen gyógyszer nem hatott, úgyhogy gondoltam kipróbálom a láncot.
2010. nov. 11. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!