Mekkora borostyánláncot érdemes venni, ami rövid, de azért laza a nyakán, vagy hosszút? 15 hónaposnak kellene. Ti mekkorát vettetek?
Szia!
Ami nekünk van 32cm-es!
Most 18 hónapos a babám és 1 hónapos kora óta rajta van!
Érdemes lenne a babádon kipróbálni egy nyakláncot, mert nem biztos, hogy 15 hónaposan megtűrné magán a borostyánláncot!
A lánc pehej könnyű egyébként és nyúlik is egy picit a használat után!
2.vok)
A babámnak teljesen passzol a nyakához!
én első vagyok-
először én is a legrövidebbet vettem a nyakára, asszem a 32cm-est, két hós kora óta hordta, 2.5éves korában átadtuk a kisöccsének, aki akkor lett két hónapos, ő meg kapott egy 35cm-est. ez sem nem passzos a nyakára, sem nem nagyon lóg, olyan kényelmes neki szerintem.
viszont a másik válaszolóval együtt azért írtuk neked, hogy próbálj ki vmi nyakláncot a nyakában először a tieid közül, mert 15hósan, ha most kezdenétek, már lehet zavarni fogja őt. nálunk (2. válaszolónál is sztem ez a helyzet) a baba olyan korán hozzászokott, hogy szinte úgy érzi, hogy a teste része a nyaklánc.
egyébkétn fogzásra jó, 15hósan a bébikédnek még szüksége van rá?
Persze jól is mutat! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!