Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig hasznos a kókuszpólya?

Meddig hasznos a kókuszpólya?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tatom hasznosnak a polyát,nálunk a korházban abban voltak a babák de nekem nem volt szimpatikus,szegényk ugy össze voltak benne kötve.Talán annyibol volt haszna hogy ugy könnyeb volt megfoni a picit egy gyakorlatlan anyukának,fura is volt mikor kivettem belölle elöször de ebbe az ember hamar belejön ésnincs szükség polyára.
2009. jan. 9. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Én azért szeretem, mert ebből nem tud kitakarózni, plussz bárhol alszik el benne, anélkül át tudom helyezni, hogy felébredne. Nekem sima pólyám van, a babám mindig megnyugszik, ha bekötöm, valamiért szereti. Most gondoltam, hogy veszek kókuszpólyát sima helyett, de most 5 hetes a babám, nem tudom meddig tudom használni.
2009. jan. 9. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kókusz pólya nem ugyan azmint a régi igazi pólya!Itt nincs lekötve a keze.Ez csak egy háromszög kenő szerű kötözés.Mi kb 3hónapig tudtuk használni.Nem akartam venni,mivelk a fiam júliusi,de nagyon fázós volt,így muszáj volt.Jó dolog sztem.
2009. jan. 9. 18:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor veszek szerintem egyet. Én a sima pólyába sem kötöttem le a kezét, mert azt nem szereti. Azt megírnád nekem, hogy ennek merev az alja?
2009. jan. 9. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia az utolsó válaszadó vagyok.Ami nekem van az olyan,hogy egy négyzetet képzelj el,a közepébe van belecsúsztatva egy kb 2cm vastag kókusz rész-ezt ki is lehet venni belőle,de ez merev és felhajtod a baba lábára az anyagot ,kétoldalról betakarod és tépőzárral össze zárod.

Arra nekünk jó volt,hogy az újszülöttek szeretik ha be vannak bugyolálva ,mert az anyaméhre emlékezteti őket és a nagy teret nem szeretik.Plussz ha fázós külön jó.

2009. jan. 9. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ma veszek is egyet.
2009. jan. 10. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!