Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kislánynak hány kg...

1 éves kislánynak hány kg kell lennie?

Figyelt kérdés
Az orvosunk szerint kis súlya van a lányomnak. Most lesz 1 éves 2 hét múlva. A súlya 10 200gramm, 78cm. 3880g született. Szerintetek ez kevés? Átlag evő. Valamikor jól eszik valamikor kevesebbet. De szerintem ez normálban van még. Mi sem eszünk minden nap ugyan annyit. Sokszor olvasom hogy vannak nála kisebb súlyú babák. Nektek a kislányotok hány kilo volt 1 évesen?
ma 09:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A lányom is 10 kiló fölött volt 1 évesen. Egyáltalán nem volt vékony. :)

A fiam 1 évesen 8,8 kiló volt. Na ő vékony. Még most is, májusban lesz 3 éves, 94 centi és nincs 11 kiló.

ma 12:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Azért is írtam ki a kérdést mivel nekem is furának tűnt az orvos véleménye. Átlag testalkatú a babám. Lehet arra gondolhatott hogy a születési súlyát nem triplázta meg. Amúgy nincs vele semmi gond.

ma 13:01
 13/18 anonim ***** válasza:

80 cm és 9400 gramm volt.

Fiam meg 81 cm és 9800 gramm.

Egyáltalán nem voltak soványak, pont olyan átlagos testalkatuk volt.

ma 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Egy évesen a kislányom 76 cm és 10400 gramm :)

Szóval egyáltalán nem kevés

Kisbarátnőnk 14 hónapos, ő viszont csak 9100 gramm

ma 13:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Dehogy kevés, lányom 8kg volt egy évesen, hasonló magassághoz.
ma 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Jesszus. A fiam és a barátnőm kisfia volt kb ennyi 1 évesen és kifejezetten jó súlyban voltak. Akiket tudok kislányok mind 8,5-9 kg voltak 1 évesen és az is tök átlagos.
ma 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van.

A kislányom 3370g született, és mlst kb 10 kg, de ő már 15 hónapos, mindjárt 16.

Múltkor voltunk wellneszezni, megismerkedtünk egy kedves családdal. A kislány madjnem 1,5 éves volt és csak 8,5 kg. De kb annyival született mint az enyém.

Szóval szerintem nem kell aggódnod-amúgy az a kislány is tekjesen rendben volr. Sőt, mar olyanokat mondott hogy égnek állt a hajam😃

ma 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az én kislányom, kereken 9 kg volt 1 évesen.
ma 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!