Jó, ha vezetek táplálási naplót?
Figyelt kérdés
Érdekelne, nem parázom-e túl a dolgot. Mindent írok, h mennyi tejet/tápszert kap, jegyzem, hányszor kakil, mikor fáj a hasa. Hátha valami gond lesz, és fejből nem tudnám elmondani a dokinak...2009. jan. 9. 15:42
1/7 anonim 

válasza:

Én is írtam két hónapos koráig. Utána már nem volt olyan fontos. Most jó vissza nézni.
A nővérem fia 7 hónapos még mai napig írja, igaz ők még csak szopiznak.
8 hós baba anyukája
2/7 anonim 

válasza:

Ha neked erre van idod, energiad, es ennyire fontosnak tartod, akkor miert ne? Mindenki azt ir amit akar, es fontosnak tart a babajaval kapcsolatban.
Bar nem hiszem, hogy sokaig fogod irogatni a naplot, foleg ha szepen fejlodik a draga.
3/7 anonim 

válasza:

Szia!
Én is csináltam kb. 2 hónapos koráig. Ha téged ez megnyugtat, miért ne csinálnád?
4/7 anonim 

válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz: én a kórházi kismamacsomagban lévő Táplálási naplóba írtam, mert az elején olyan káosz volt az élet, hogy a memóriám gyakorlatilag megszűnt működni. Mi az elején használtunk tápszert is, meg szoptattam is, úgyh' fontos volt, h' tudjam, mikor miből mennyit evett. Mára már csak napi max. egyszer kap tápot, a többi anyatej. Szerintem nekem sokat segített ez a módszer, hogy elhiggyem, hogy elég tejem van.
5/7 anonim 

válasza:

Én még a mai napig írom.Most lesz a babám 8 hónapos. Eddig nagy hasznát vettem, mert sokszor fájt a hasa és visszanézve rájöttem, hogy mitől. Elófordul néha, hogy 3-5 napig nincs kaki és nem kell visszaszámolnom.
6/7 anonim 

válasza:

Én az első két hónapban nem írtam, mert akkor egyszerűen követhetetlen volt számomra:-) 3-4. hónapban viszont írtam mindent, mikor mit, mennyit evett. Sokkal jobban átláttam néhány nap után, hol is tartunk a fejlődésben, este kb mennyit fog még enni, vagy felkel-e még éjszaka! szerintem ha van időd, inkább írd!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!