Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemény a 3 hónapos hozzátápl...

Vélemény a 3 hónapos hozzátáplálásról? CSak azért kérd. Mert nekem orvos javasolta!

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem hány éves az az orvos???

Én biztos váltanék,mert te tudod ,hogy ez nem okés, de egy tapasztalatlan anyuka tényleg elkezdi???

Kötelezővé kéne tenni az orvosoknak a gyakori továbbképzést, és utánna megfigyeltetni, hogy alkalmazza-e amit ott mondtak neki, vagy az ezeréves sódert löki tovább:-((((((

2009. jan. 9. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem azt javasolta, hogy 4 hónapos korától 5 hóig jussunk el oda, hogy: reggel tápszer, de: tejpép, ebéd: husi, uzsi: gyümi, vacsi: tápszer. az eredmény: a gyerek bukott mint az őrült, pedig a felét sem teljesítettem ennek az elmebeteg tervnek.
2009. jan. 9. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ha nincs elég tejed, akkor is csak 4 hótól szokták mondani....akkor tápszer még egy hónapig legalább utána kóstolgatás
2009. jan. 9. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Jogosan kételedsz az orvosodban. Igen jót súgnak az ösztöneid! Szoptasd tovább bátran a babádat, ha minden jól megy hat hónapos koráig biztos lesz elég tejed ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan gyarapodjon gyermeked.

Gondtalan babázást kívánok Neked!

2009. jan. 9. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
A 2-dik válaszadótól kérdezném: 4 hónaposan husi ebédre???
2009. jan. 9. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
aha!! képzeld el, azt mondta. hát mi odáig jutottunk, hogy tejpép tízóraira. most már eszik persze húst, mert már majdnem 8 hónapos, de én lassan vezettem be mindent, nehogy megterheljem. jövő héten lesz aktuális a gyerekorvosváltás:))
2009. jan. 9. 15:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Tápos baba ,és hasfájós!Nekem is elég furcsa ezért is kérd.meg!
2009. jan. 9. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

szia

az én orvosom is 3 hós kortól ajánlotta...és én teljes mértékig megbizok benne..elejétől fogva tápszeresek vagyunk ..most 6hós és semmi baja...

ő már vagy 30 éve dokinő..és ő volt az én dokim is és nekem sincs semmi bajom

2009. jan. 9. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
mi is elkezdtük a kóstolgatást 3 és fél hónaposan. Gyümölcsözünk, és néhány zöldséget is megeszik. Nagyon szereti őket. Nem viszem túlzásba, de minden nap adok neki. Semmi baja nincsen tőle! Az orvos és a védőnő egyaránt ajánlották, ha a pocakja rendesen megemészti, akkor eheti nyugodtan, jobb neki, mint a tápszer. Annyit úgysem fog megenni ekkora korában, hogy kiváltsa az étkezéseket!
2009. jan. 9. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:
2009. jan. 11. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!