Sok kis piros pötty az arcán, szája körül szeménél mi lehet? 16hónapos. Karján is vannak, ott kis fehér a közepe.
Tojás, tejallergia lett a vége:(((
Karján csinált tesztet,nagyon halványanm de bepirosodott.
Allergia gyanús ez is, én annyira megdöbbentem, hogy nekünk az, mert senki nem gondolta rá a mi esetünkben. Ha a bőrteszt működik, akkor nincs vérvétel, de szerencsénk volt, ilyen kicsiknék még nem biztos, hogy sikerül.8 pöttyöt tett fel kb.10 perc után behívott.és látA, HOGY 2 REAGÁLT RÁ, ÉN SEMMIT NEM LÁTTAM, DE MIKOR KIJÖTTÜNK, AZ EGYIK TÉNYLEG JOBBAN BEPIROSODOTT. Azt mondta náluk a kicsit is figyelembe kell venni.Aztán adott listákat, milyen alapanyagokat kell kerülni, két hét diéta után megyünk visza,széklet minta is kell, kemelt családi pótlék jár utána.
Én nem nagyon akarom el hinni, annyira bánr. Egy évig biztos odajárunk. Elég drága is volt, most 8300 Ft.
A pöttyeit meg se nézte, rögtön tesztet csinált.Legszívesebben elvinném másikhoz is, mivel én tényleg nem láttam 2 piros foltot, de remélem nem csapbe, elég pénzéhes híre van, meg mindíg tALÁL VALAMIT, AKÁR KI MEGY.
mI REFLUXOSOK VOLTUNK, AZT MONDTA EZ VÁRHATÓ IS VOLT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!