9 hósnak kéne tudnia megmutatni a testrészeit?
(fül, szem, orr, fej, kéz, láb,száj,)
Mit csináljak, hogy tanítsam neki...bármit elkezdek neki tanítani nem érdekli, állatok a hangjaival, testrészek,bármit mindig csak a járás...járás....kúszik feláll a bútorok mellett és megy és vezetgetni kell!
9 hós a kisfiam. Nálunk sem érdeklik a testrészei. Az állathangokkal meg én inkább szórakoztatom pelenkázás közben, vagy van pl. cicája, akkor "nyávogok" neki, ha elővesszük, vagy az "Én elmentem a vásárba fél pénzzel" ezt énekelem neki ott is vannak állathangok. És én is kísérgetem. Nem tudom miért árt, ha egyébként is lépeget és ha ő akar menni, inkább hagyjam sírni? Már időnként próbál kapaszkodás nélkül is állni pár másodpercre. Jó ijesztgetni a másikat, hogy "ÁRT, NE CSINÁLD".
Anyukád, ha annyira okos, akkor tanítgassa ő, majd rájön, hogy nem érdekli még az unokáját.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, már egyik helyről a másikra már 1 lépést magától megtesz! Muszáj vele menni!
Egy kézzel vezetem sétál mellettem! Olyan kis ügyi....de a többi még nem érdekli csak a menés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!