Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Testileg nem fejlődő babákat...

Testileg nem fejlődő babákat hogyan vizsgálnak ki?

Figyelt kérdés
Milyen vizsgálatokra küldi őket a gyerekorvos?

febr. 7. 08:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

10-es: A gyerekorvos küldött tovább ezekhez a szakemberekhez? Ha szerinte rendben van, akkor miért küldött tovább?

febr. 7. 15:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Ès honnan vettek tőle vért? A kézfejéből?
febr. 7. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem a 12-es vagyok, de a kisfiamnal a fejebol vettek vert meg 1 evesen is, csak onnan sikerult. Amugy megnezik, hogy honnan jobb. Ez lehet kez, lab, fej is.
febr. 7. 15:16
 14/19 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag azért küldött a gyerekorvos a gasztróshoz mert a kislányomnak emésztési problémái voltak , reflux. Aztán ezek elmúltak ahogy nőtt de megragadt bennük hogy kicsi és nem nő ahogy kellene, szerintük.
febr. 7. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Vért már 3x vettek és úgy ahogyan egy felnőttnek, nem kézfejből, azt az újszülöttnek csinálják.
febr. 7. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
bocsi 10es voltam a 14-15ös válaszban.
febr. 7. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 1 évesen 9 kiló volt és 75 cm, most 2 éves lesz, 10,5 kiló és 85 cm.

Pedig olyan mennyiségű ételt megeszik, hogy ha nem látnám, nem hinném.

febr. 7. 17:12
 18/19 anonim ***** válasza:
15-os, vehetnek vert kezfejbol is. Attol fugg, hogy hol talaljak a venat, nem csak ujszulotteknel csinaljak, felnottnek is vesznek onnan, ha ugy van🤷‍♀️
febr. 7. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Jaj igen, nem tudtam, köszi, kislányomnak újszülöttként kézfejből vettek utána karból mint ahogy nekünk felnőtteknek( a családomban és ismerősi körömben karból vesznek vért,vagyis nekem így ez a megszokott, ezért sem gondoltam h máshonnan is vehetnek
febr. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!