Most készülök megvenni kislányom első cipőjét. Kemény vagy puha talput érdemes venni?
Szia!
Kemény talpút semmi esetre sem, mert nem tud majd benne megfelelően járni. Én, mikor a kislányom első cipőjét megvettem az Siesta volt, és nagyon megszerettem ezt a márkát! Ortopéd orvosok fejlesztették ki, tökéletesen idomul a gyermekek lábformájához. Sajnos nem olcsó, de azthiszem megéri, hogy egészséges legyen! Rettentő sok múlik a jó cipőn, mert az egész tartására, gerincére kihatással van. Úgyhogy én mindenképpen a Siesta cipőt javasolom neked, nagyon ízlésesek és divatosak nagy választékkal!
Jó babázást!
Attól függ, hogy bentre vagy kintre veszed. Ha kintre, akkor mindenképp kemény talpút, magas szárút javaslok ami tartja a bokáját. Bentre inkább a csúszásgátlós zoknit javaslom.:
Kedves utolsó válaszoló, első vagyok. Itt egy link, főleg a kérdést feltevő anyukának is a siesta cipőről. Nem kemény talpú.
Jó babázást!
Illetve még a Pólus Centerben is van Siesta és másfajta jóminőségű cipő is. Mindenképpen vidd el a babát felpróbálni a cipőt, ott lemérik a lába méretét is.
Na most akkor egy nem laikus:
A Siesta nagyon jó cípő, hogyha lúdtalpas a gyereked, mert van benne hoszboltozat emelő amitől szép íve lessz a pici tappancsának, mert alátámassza...DE...hogyha egészséges akkor a hoszboltozat emelő éppen ellene dolgozik, hiszen nem hagyja a talp izmait dolgozni és így lúdtalpat kreál a picinek.Mustad meg orvosnak előszőr, hogy lúdlábas-e vagy sem. A siesta nagyon sépen elhintette ezt, hogy mindig kell emelés, és anno még a jól lefizethetp ortopéd orvosok alá is támasztották, de érdemes egy friss vélemény olvasni az ügyről.
Itt meg egy laikus:
Szerintem első körben a babák jó nagy %-al lúdtalpasak, vagy bokasüllyedésük van és azthiszem ez ÉLETTANI SAJÁTOSSÁG. Mint a selypítés pl. Ezt minőségi dolgokkal lehet javítani és kiküszöbölni. Pl. kínai cipőt nem vennék neki.:-)
Mindenképpen érdemes megbízható márkát és minőséget vásárolni a későbbi problémák elkerülése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!