Hogyan tudnam az agyaba szoktatni az en Picikemet?
Ma vagyunk egy hetesek. Picur nappal alszik, ejjel partyzik - ez meg ok. De nagyon nem akar a sajat vackaban aludni.
Ti hogyan csinaltatok vagy csinaljatok? Tudom, hogy szuksege van az olelesekre nincs is benne hiany, hala a Jo Istennek szepen szopik is...de ha van ra modja csakis a karjainkban alszik el. Ha letesszuk, botrany van.
Mit tegyunk, hogy megtanulja, az agyikojaban aludjon el?
Turelmetlen volnek? Tul sokat varok? Tul koran?
Passz.
Szia!
Szerintem még korai a dolog, ha engem nézünk, én az első 3-4 hétben végig a gyerekemmel aludtam, s utána nem igazán volt gondom a kisággyal.
Szerintem még nem igazán tudják ilyenkor, hogy kiságy nem egyenlő nagyágy, tehát nem tudatos a dolog.
Amúgy ha szoktatni akarod, próbáld meg minél többször berakni az ágyába napközben is.
Két választásod van:
Szopi után megbüfizteted,beteszed az ágyába (háton vagy hason,ahogy jovvab szereti),hagyod sírni,és pár nap alatt megszokja,hogy az ágyában aludjon.
Vagy nem hagyod sírni és a kezedben altataod el. Ebben az esetben még 7-8 hónaposan sem fog az ágyában egyedül aludni.
Nem lesz semmi baja attól,ha sír egy baba. Csak ma divat azt mondani,hogy ez árt neki.
Offolok bocsi!
Nahhh mintha magamat olvastam volna...! Velünk ugyanez a helyzet! Mi most leszünk egy hónaposak...! Nem tudok még rá megoldást...!:(
Előző vagyok...igaz nem ágyba szoktatásról... de olvasd el...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nagyon kicsi még, sírni semmiképpen ne hagyd!
Ha elalszik a karodban várj vele legalább 20 percet, ennyi kell neki, hogy mély álomba merüljön. Utána már nem fog felkelni ha leteszed.
Arra figyelj még, hogy most legyél következetes és ne engedd mellettetek elaludni, mert ha megszokja sokkal nehezebb lesz visszaszoktatni az ágyába!
Tegnap neztem egy darabig, hogy sir...de nagyon fajt. Ugyanakkor nem lett tul pipa es 3x probalt szabdulni vissza a meleg, biztonsagot nyujto karokba.
Megegyeztunk Anyosommal, hogy ha elalszik, betesszuk a bolcsobe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!