Hogyan vegyem rá a fiam hogy igyon?
Ha szopik, akkor azzal is visz be folyadékot. Én ha beteg, lázas, stb, akkor sokat tettem mellre. Persze mellette vízzel, teával is kínáltam de a cicit jobban elfogadta.
Próbálgasd az ízesítést, ha a víz nem csúszik neki annyira. Pl citromos mentás víz, vagy hideg/meleg gyümölcstea.
Plusz ami folyadék, az a leves. Nálunk szereti a levest, egy tállal lecsúszik neki. Húsleves, rántott leves, tojás leves, stb.
Ha szopizik rendben lesz. Játszottam olyat a 1,5 évesemmel, hogy különböző szinű, formajú poharakat sorba raktam egymás mellé 5-6dbot. Feles pohár, kulacs, itatópohar, sima pohár, actimel, színes pohár, vicces formújú pohár, stb. Mindegyikben különböző folyadék volt (pl.
actimel, ors, tea, víz, szörp, gyümölcslé). Majd mondtam neki hogy verseny, mérem az időt, milyen gyorsan tud egymás után mindegyikből inni. Oda majd vissza, majd mégegyszer, majd gyorsabban, most lassabban a sorozatot, stb. Vicces volt, ivott. Ha beteg volt, mindig rá kellett vennem valahogy. Volt hogy nurofen fecskendővel, de itattam és mértem, máshogy kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!