Mit csináljak, hogy ne így legyen?
Figyelt kérdés
Egyre többet kiabálok a gyermekemmel, és ez borzasztóan aggaszt. Nem akarok ilyen anyja lenni, és sajnálom, hogy nem tudok önuralmat gyakorolni. 95%-ban velem van, és sokszor azt érzem már a fejem szétrobban! Hogyan tudnék ezen változtatni?ma 19:21
1/4 anonim válasza:
Több infó kellene.
Mekkora a gyerek, miért vagy rá ideges, mennyire van melletted a gyerek apja, stb
2/4 A kérdező kommentje:
Másfél éves, és egyfolytában nyűglődik, ha kint vagy, ha bent. Ha nem nyűglődik, akkor hisztizik valamin, vagy csak szimplán tépi rajtam a nadrágot, ha bármit csinálni merek a vele való foglalkozáson kívül.
A férjem mellettem van, segít is, de este 6 után-körül ér haza minden nap, mikor már 2 óra mulva alszik a gyerek.
ma 19:39
3/4 anonim válasza:
Tudom nehéz, de még kell próbálni lefoglani, és akkor otthagyni, amikor belemerül. Legalábbis nálam ez be szokott jönni. Nyilván ilyenkor is 5 percem van a nyafiig, de akkor kezdeni elölről.
Meg nyilván napirend, rendszeres séta friss levegő segít, hogy nyugisabb legyen.
Szerintem mást nem nagyon lehet csinálni...
4/4 anonim válasza:
Pl olvas utána, hogy ebben a korban ez a normális viselkedés, az a nem normális, ha elmarad a dackorszak. Sajnos ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!