Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanyatt vágja magát szórakozás...

Hanyatt vágja magát szórakozásból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7 hónapos babám egy ideje állásba húzza magát minden mellett. Volt néhány esése, de ügyesen vissza térdel, ül most már. Az elmúlt napokban arra szokott rá, hogy az ágyon vagy kanapén hanyatt vágja magát és kacag. Attól félek, hogy nehogy a játszószőnyegen vagy a kövön eljátsza ezt.

Nektek csinált hasonlót a babátok? Vagy ez a "szórakozása" megmaradt a puha felületen?

#Hanyatt esik
dec. 9. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ezt csinálja, nem emlékszem, hogy mióta, de most 15 hónapos, és még bőven csinálja. Én meg sokkot kapok, hogy leesik a kanapéról. Mindig rászólok, de abszolút nem érdekli. Viszont még soha nem lett belőle semmi baj szerencsére. Kemény felületen sosem vágta el magát szándékosan, szerintem egyértelműen tudja, hol lehet és hol nem.
dec. 9. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Még nem,de gyanítom fog😂 Az enyém 3 hónapos és elmászik az ágyban, hogy keresztben feküdjön. Rendszeresen arra ébredek, hogy kopog a feje a rácson, mert vagy próbálja magát visszaaltatni és ahogy rázza a fejét, vagy csak úgy spontán nekiüti. Én kivagyok tőle, őt láthatóan egyáltalán nem zavarja, szerintem tetszik is neki.
dec. 9. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hat, majd kiderul :D

De okosak azert a babak, az en fiam is a mai napig a kanapen ezt csinalja, a foldon viszont soha nem vagta magat hanyatt. Direkt.

Veletlenul sajnos mar igen, amikor allni tanult kapaszkodas nelkul es elvesztette az egyensulyat, de az mas 🥲😅

dec. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!