Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik héttől lehet igényelni...

Ria_080701 kérdése:

Melyik héttől lehet igényelni a babaváró csomagot/csomagokat . ?

Figyelt kérdés

dec. 5. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nincs ilyen szabály, max.pár helyen. A legtöbbnél kell a kiskönyv vagy a kiírt dátum, szóval, ha van már, de érdemes 12.hét után. Meg van ahol nem szerint van, tehát még jobb, ha már tudod a nemét. Illetve, a Müllernél pl.csak szülés előtt pár héttel küldik, bármikor is igényelted. Vagy soha. Én kértem, de sehol semmi. 3hónapos elmúlt a gyerekem...
dec. 5. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahol kerik a kiskonyvet (van ilyen), ott az 1. genetikai utan.

Amugy meg amikor gondolod.

dec. 5. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem onnantól, hogy a kiskönyvbe be van írva a szülés várható ideje.

Biztos, hogy ér ennyit a csomag, hogy utána zaklassanak mindennel? :D

A kórházban adják azt a promoboxot. Direkt nem jelöltem be, hogy megkereshetnek marketinggel, de mondták, hogy azt kötelező bejelölni. Mondtam, hogy akkor köszi inkább nem kérem. Az első gyereknél mindent igénybe vettem, nem győztem letiltani a biztosítási ügynököket, akik hívogattak.

dec. 5. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol amihez nem kell kiskonyv, ott tokmindegy milyen adatokat adsz meg. En is igenyeltem valamit az elejen mar, mert nagyon izgatott voltam, aztan beirtam azt, amit en szamoltam ki. 🙈

Senkit nem erdekel igazabol meg az egesz egyebkent is egy szimpla adatgyujtesre megy ki. Aztan meg majd ha hivogatnak kozvelemenykuatashoz meg biztositok meg mittomen kik, lehet erre gyanakodni, hogy ilyen helyekrol vannak meg az adataid.

(En is igenyeltem csomagot, ennek tudataban, csak megemlitem 😂).

De amugy engem nem hivott senki. En a korhazas promoboxos papirra is csak a nevem irtam ra, ott pl leszartak. De a csomag meg ennyit se ert meg, hogy a nevem adjam hozza, az enyemben semmi ertelmes nem volt.

Viszont lehetett anno dm-tol cumisuveget kerni, alma gyogyszertaras csomag is volt, abban is cumi volt meg cumilanc meg egy csomo hasznos cucc. A mullereset en megkaptam, pelenkatarto, mai napig hasznaljuk, lassan 2 eve mar. Szoval volt ami megerte. De most nem tudom milyen csomagok vannak,mindig valtozik.

dec. 5. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az elsővel végig gyűjtöttem ahonnan csak lehetett. Kiskönyvet lepecsételve kérték a szülés várható időpontjával. A másodikkal egyet se kértem, mert az elsőnél is olyan dolgok voltak benne amiket nem is használtam. Prospektusokkal voltak telerakva.
dec. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!