Mekkora egy nagyjából 1,5 éves kislány?
Figyelt kérdés
Méreteket írjatok légyszi. Láb, póló, nadrág. Nem csak arra gondolok, hogy 80-as méret, hanem centiben is. És nyári darabok méretei érdekelnének.
Nagyon köszönöm!!
2010. nov. 6. 10:57
1/4 anonim válasza:
Az én kislányom most másfél éves. 86-os kabátot vettem neki télre és egy kicsit nagy is rá, de sztem a kabátokat nagyobbra szabják. Ha pulóvert kellene venni sztem már 92-et vennék, mert azt tudná végig hordani télen. Nadrágból már 92-es a tuti méret és ha nagy felhajtom a szárát. A lába pedig 22-es, de még nagy rá egy kicsit a cipő, de nem annyira, hogy zavaró legyen neki.
Remélem segítettem.
2/4 anonim válasza:
Az én kislányom 17 hónapos múlt, ő kb.80 centi, a ruhái 80-86-osak, de centikben kb. ilyenek (minimumokat írok)mellbőségre kell neki 30 centi, hosszra: kb.32 centi, ujjhosszra kb.32 centi, lábra hossz: 40-42 centi, derékbőség: 22-24 centi, belsőszár hosszra: 20-22 centi, remélem tudtam segíteni valamennyire. Egyébként mi kicsinek számítunk, szerintem vannak nagyobb másfél éves kislányok.
3/4 anonim válasza:
88 cm, 23-24 cipőt hord. Nadrágok pulcsik bodyk rövid hosszú újjú felsők 92- es méretet hord, kabát mellèny 98-as. Szoknya lányka rucik 98-ast veszek, mert most térdig ér, tavasszal nyáron meg lesz mini.
4/4 anonim válasza:
az enyém 86-os ruhákat hordott másfél évesen, és kb. 82 cm volt. (pont júniusban volt 1,5 éves, tehát nyári ruhákról van szó). a lába 20-as, 21-es volt, márka válogatja, hogy milyen számozás kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!