Mitől lehet ez ?
Figyelt kérdés
Sziasztok a 3 hónapos babám nem akar enni tegnap előtt és tegnap fájt a torka akkor azért nem evett annyit fájt neki a nyelés pedig éhes volt tegnap estére elmúlt a torok fájása és nagyon szépen mehette az adagját éjjel is most reggel 20mlvel kevesebbet evett és 3-4 óránként szokott enni de most pár korty és kitolja a cumit a szájábóltegnap 10:52
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve a nyelvével állandóan a fogínyét löködi és eszi a kezét
tegnap 11:10
2/7 anonim válasza:
Jön a foga a gyerekednek. A mi lányunknál volt olyan, hogy 1 hétig alig evett valamit. Úgy kell csinálni, hogy hetente méred a súlyát a gyereknek, és 2 hét alatt csökken, akkor szólsz a védőnőnek (de ha izgulós vagy 1 hét után).
3/7 anonim válasza:
Fogzás. Az enyém is 3hónapos és pár hete ugyanez, plusz dől belőle a nyál folyton és mindig rág. Eleinte lehurrogtak, mert "kicsi hozzá", aztán múltkor a védőnő hajlandó volt belenézni a szájába és megállapította, hogy jé, tényleg jön a foga! Ez azért "szuper", mert még a hasfájás se múlt el, így sose tudom, hogy az állandó fáradtság (nem tud aludni soha) mellett épp a hasa fáj, vagy a foga, vagy mindkettő 🤷🏼♀️ Kitartást! Én úgy vagyok vele, hogy mindent egyben letudunk, aztán Hawai lesz😂Ne méregesd ilyen gyakran szerintem se.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
És meddig tarthat az étvágytalanság? Annyira aggaszt, hogy alig eszik :(
tegnap 18:20
5/7 anonim válasza:
Nekem az étvágytalanság több hónapig tartott első fognál. Szerintem 1.5-2 hónapig tuti. Aztán utána a többinél csak 1-2 hétig. Most már csak a 4 hátsó rágó és a 4 szemfog van. Valószínűleg az utóbbi jön neki és borzalmas az evése hónapok óta :D úgyhogy én már nem reménykedem. Amúgy tápszeres volt és 1100-1200 mili helyett elkezdett enni 700-800at jó esetben. Úgyhogy jelentős volt a csökkenés. Kijött a fog utána meg megint zabált.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom hova sietnek a babák, de lányom is 11 hetes és elkezdoődött nála is a fogzás... épp csak kezdtünknkilábalni a hasfájásból 😮💨
7/7 anonim válasza:
5ös vagyok
Amúgy amíg csak a fogcsírák mocorognak ajánlom a dologelt. Az sokat segített 2-4 hónapos kora között. Mikor már rendesen jött neki akkor változó mikor hozott enyhülést neki. Ilyenkor dentinoxot használtam párszor közvetlen étkezés előtt (ez lidokainos úgyhogy napi 3x vagy 4x lehet max használni). Néha az is segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!