Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok adni fenistil...

Szoktatok adni fenistil cseppet megfázásra?

Figyelt kérdés
szomszédom adja, de a betegtájékoztatóból sem túl egyértelmű, hogy náthánál "hasznos"...
2010. nov. 6. 09:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem csak hogy nem olvastam, pedig napi szinte járok itt, még soha nem hallottam arról, hogy megfázásra fenistilt adjanak... azt hittem,az csak viszketésre jó.

szomszédom mondta, csodálkoztam is rajta, azt mondta benne van a betegtájékoztatóba, de nem taltam egyértelműnek, ezért kérdeztem...

Köszönöm mindenki válaszát, akkor éjjelre majd adok neki.

Amúgy felnőttnek is jó? Használ? A tájékoztatóban csak 12 éves korig írják az adagolást, felnőttnek nem írnak semmit...

Én megfulladok annyira köhögök...

2010. nov. 6. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
A te köhögésedre nem fog használni. Vegyél be belőle, max. elálmosodsz. Ez nem köhögéscsillapító gyógyszer. Ha kruppra hajlamos, akkor segíthet, bár arra sem ez való. Én orvos nélkül sosem adnék semmilyen vényre kapható gyógyszert a babámnak, csak azért, mert a szomszéd is ezt használja. A gyerek nem játék és a gyógyszerezése még annyira sem. Hívd fel inkább az ügyeletet és kérdezd meg, hogy van-e értelme adni.
2010. nov. 6. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Amikor majd megfulladsz, úgy köhögsz, az száraz?

Mert arra pl a Libexin jó.

Egyébként hogy a kérdésre válaszoljak, most nekem is meg van fázva a babám, köhög is, és az orvos nekünk is felírta, most adom neki azt, + köhögés csillapítót.

2010. nov. 6. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, mi is kaptuk náthára. Azt mondta a dokinéni, hogy addig adjuk amíg megindul az orrválladék.
2010. nov. 6. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Sima megfázásra is felírják, mert elősegíti a gyógyulást. Ugyanúgy, mnt a Calcimusc, mert az is segít a gyógyulásban.
2010. nov. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!