Lehet még baja ezután a méztől, liszttől?
Babysitter vigyázott a kisfiamra több alkalommal (bölcsődéből ment nyugdíjba a néni, szóval ne mondjátok, hogy legközelebb nézzem meg jobban, hogy kire bízom, mert úgy gondoltam, nála jobb nincs). Egyik alkalommal egy nagy pogácsa volt a kezében, azt nyalogatta (ebben ugye van liszt, tojás). Kicsit kiakadtam, de ugyanekkor kiderült, hogy rendszeresen teát is kapott, amit mézzel édesít a néni, mert az egészségesebb, mint a cukor.
Szerencsére nem lett neki semmi látható baja, de ez azt jelenti, hogy már nem is lesz? 7 hónapos

TE JÓ ÉG!!!!!! A baj, hogy már nyugdíjba ment.... Mert anno a babatáplálás teljesen más volt mint ma. Elméletileg 2 évig nem ehet mézet... Liszt meg 1 év, a tojás is, bár ha keményre főzöd, akkor fél éves kortól eheti. ha nem lett baja, akkor valszín nem is lesz, de azért szerintem ne engedd, hogy ilyenekkel etesse a manódat. Az én 7 hónapos fiam is sok mindent eszik már, pl. gyerekspagettit, de gluténmentes a cucc.
Kitartás a nénihez!!!

én úgy tudom hogy ezeket a dolgokat azért nem lehet a gyereknek adni, mert ilyenkor egy éves koráig alakul ki az alergiás hajlam a gyerekeben. nem most lesz baja esetleg késöbb lesz alergiás rá.
de szerintem ne aggodd túl magad. máskor vigyél neki te azt amit adhat neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!