5-6 hónapos kisfiúnak mit lehet ajándékba vinni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 22:21
1/10 anonim válasza:
Egy gumikacsát a pancsihoz, a többi legyen pelus, vagy kérdezd a szülőt mire lenne szüksége.
3/10 anonim válasza:
pelus meg popsi törlő sosem elég!!
4/10 anonim válasza:
Overál, sapka sál, kocsi csizma
babycomp, medence 100db labdával, Járássegítő, míg ül eljátszik a rajta lévő zenélő forgó csörgőkkel, majd ha feláll tudja tolni!
5/10 anonim válasza:
én most olyan kockáknak örülnék, amiket egymásra tud pakolni. 5 hónapos a babám.
6/10 anonim válasza:
OFF:5 hónapos baba még nem pakol egymásra kockákat...
Még egy 1 éves sem!
ON:Sapka, meleg zokni, body, popsitörlő, rágóka, rongyibaba
7/10 anonim válasza:
Jobb ha megkérdezed :)
Nekem is most 6 hónapos a kisfiam mi ezt kértük ajándékba:
Már rágókánk meg csörgőnk annyi van........mindenki azt hoz.Viszont pelus és popsitörlő az mindíg jól jön :)
8/10 anonim válasza:
5 hósan most kaptunk egy jó kis rágókát, hát vmi isteni!!! imádja a kisfiam, meg én is, lefoglalja akár fél órára is :)
9/10 anonim válasza:
Pont ennyi idős a kisfiam. (5 hónapos) Nálunk a nagy sláger az olyan játék ami csörög, zörög. Pl. fischer price csörgő, a pillangós annak csörög a szárnya és nem is olyan drága.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!