Hol tudnék jó overált venni a kisfiamnak?
A C&A-ban vettük mi is, ott szoktak utánrendelni is a méretekből, érdemes megnézni időnként. Mi is 3-jára találtunk megfelelő méretet. De máshol sem láttam olyat, ami tetszett volna és volt DM bababónuszos 50%-os kuponunk is, így 3500-ért tudtuk megvenni.
Brendonban nincs?
Igen, jól néz ki ez a Brendonos is, de nem jobb az a fajta overál, aminek nem külön van a lábfeje?
Nekem is van 50%-is kuponom. :) Egyébként nagyon hasonlót néztem, az is sötétkék volt, és egy róka volt az elején. Már nagyon bánom, hogy nem vettem meg akkor!!!! :((
Igen, látni kell, hogy mekkora az a 74-es méret. Elképzelhető, hogy inkább a 80-as lenne jó.
H&M-ben egy hónapja voltam kb., akkor nem láttam olyat, ami tetszene.
1-2. vagyok nekünk már 9 hós a babánk, ezért vettem ilyen tutyisat, de azért is tartom jónak, mert ha bemegyünk pl. a Tescoba, ahol viszonylag sokáig vagyunk, a lábáról is leveszem, kicipzárolom és talán nincs nagyon meleg, míg vásálorunk.
Mi egyébként sötét barnát vettünk, ami türkizkék belül és rénszarvas van ráhímezve, biztos láttad ezt is.
Kisfiam most 73 cm és 80-asat vettem neki, már majdnem jó rá, remélem a telet kihúzzuk ebben, de a 86-os nagyon nagy lett volna.
Viszont tavaly egy kínaiban vettünk a születése előtt és ott tényleg meg kell próbálni, mert az 1 és 6 hósra való is ugyan akkora volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!