Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan anyukák írjanak akiknek...

Olyan anyukák írjanak akiknek a babájuk fején vérömleny (kefál hematóma) keletkezett születése során. El fog tűnni?

Figyelt kérdés

nov. 22. 21:32
 1/9 A kérdező kommentje:

A baba már 7 hónapos.

2 hónaposan jártunk vele kórházban (nem emiatt)

Orvosok látták volt koponya ultrahang is és ott azt mondták hogy ez egy külső sérülés

De mivel még nem ment le így biztosak vagyunk benne hogy ez nem az.

nov. 22. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak lett, mert kicsit elakadt a szülőcsatornában. Elég nagy volt, kb. 6 cm átmérőjű, a koponyája jobb oldalán. Azt mondták a kórházban, 1 hónapon belül felszívódik. Pontosan így volt, mire 1 hónapos lett, felszívódott teljesen.
nov. 22. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálunk volt. Elakadt és vákummal szedték ki. Azt mondták beletelik pár hónapba mire lemegy.

2 hónaposan még tuti nagyon látszódott, de nem emlékszem mikor tűnt el. Hosszú és sötét haja volt, így takarta a tarkóján. 1 évesen már tuti nem volt ott neki

nov. 22. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm kisfiának 1.5 éves korába múlt el
nov. 23. 10:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a "nyugtató" válaszokat!!

És még egy kérdés!

Kinézetre nektek is ilyen pukli volt is lilás színű?

Látszik egyébként hogy a bőr alatt van és ha megnyomom picit akkor puha de nem tűnik el

nov. 23. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Lila nem volt neki de hatalmas pukli. Kb mint egy fél alma
nov. 23. 10:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Az én fiamnak jóval kisebb egy fél centi vagy 1 centi átmérőjű kb
nov. 23. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Pirosas volt, kb 50 forintos nagyságú. Kicsit puklis, de már nem annyira emlékszem.

nov. 23. 12:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki hozzá szólt és le írta a tapasztalatát!

Kedvesek vagytok

Igazából egy picit nyugodtabb vagyok mert én rosszat sejtettem de azért el visszük hogy lássa gyerek orvos

nov. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!