Kap tőletek valamit Mikulásra 1 év alatti babátok? Ha igen, mit?
Figyelt kérdés
ma 16:33
1/10 anonim válasza:
Tavaly zenélő forgót vettünk neki, 1 hónapos volt. Szerette nézegni.
2/10 anonim válasza:
Épp, hogy 1 év alatti, mert 10 hónapos lesz Mikuláskor, gyümölcspürét fog kapni, a dmből a szívecskés pufit meg egy pár karácsonyos zoknit.
3/10 anonim válasza:
Tavaly 8 honapos volt, kapott egy kisebb labdat es egy sajat fakanalat.
A fakanalat meg iden is hasznalja, imadja 🤣
4/10 anonim válasza:
Kap egy mandarint, amit becsomagolunk kindertojás fóliába. A nagyobb tesó azt kap, de a kicsinek még nem adnék csokit. (11 hónapos)
A másik csokit megeszi férjem. 😂
5/10 anonim válasza:
8 hónapos volt tavaly a fiam mikulaskor, gyümölcsöt kapott nagyrészt.
Volt aki rendesen édességet adott neki, hat jól is laktam tőle.😄
6/10 anonim válasza:
8 hónapos volt. Gyümölcsöket és egy kis csokit is kapott.
7/10 anonim válasza:
Mi megbeszéltük, hogy a Mikulás csak ehető dolgot hoz, úgyhogy tárgyi dolog nem kerül bele.
Ilyen kinyomós gyümölcspürét teszek bele, egy dörmit, banánt (pont decemberben lesz 1 éves).
8/10 anonim válasza:
Nálunk 8 hónapos lesz a kisebb gyerek, csomagot kap, mint a bátyja, számára ehető dolgokkal. Tárgyi ajándék nálunk sem kerül bele.
9/10 anonim válasza:
2 hónapos volt tavaj gyümölcsöt kapott. Egyik rokon mikulás csomagot adott tele csokival. Mi ettük meg a férjemmel. Idén is gyümölcsöt kap meg egy mikulásos rugdalózót. Én nem adok még csokit neki.
10/10 anonim válasza:
Na ügyesen összeírtam két mondatot tanúság ne beillesztéssel gépelj. Szóval. Múlt évben 2 hónapos volt nem kapott semmit. Egy rokon csokit adott mi ettük meg. Idén meg gyümölcsöt adok neki meg egy mikulásos ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!