Előfordult más babájával is olyan, hogy köhögésből elkezd dumcsizni?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha köhögne (egyet talán köhint is) és utána elkezd "beszélgetni".6 hónapos2009. jan. 8. 10:24
1/3 anonim válasza:
Az én kislányom 4 hós,miután köhint elkezd vigyorogni,meg prüszkölés közben is:)
2/3 anonim válasza:
az én kisfiam 7 hónapos. 6 hós volt, amikor észrevettem nála, hoyg köhög, majd direkt folytatja a köhögést...produkálja magát...sztem tetszik nekik a hang, amit köhögéskor adnak ki.
Cukik, nem?
3/3 anonim válasza:
Az 1. vok:Jaja,annyira édik:) A kislányom tegnap azon nevetett vagy 5 percig hangosan,h elhúztam a függönyt,már levegőt is alig kapott,úgy nevetett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!