Két hetes babától még elvehető a cumi?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon hamar cumit adtunk neki de azóta bánom és szeretném ha nem cumizna. Hogy hagyjam el nála?nov. 10. 11:20
2/19 anonim válasza:
Ne add oda. Ilyen egyszerű.
Amúgy a cumi nem ördögtől való dolog.
3/19 anonim válasza:
Ne add oda neki, az enyém ordított így odaadtam.
4/19 babyboom567 válasza:
Amúgy ha láttál volna ujjszopós gyereket, simán odaadnád a cumit,és nem hisztériáznál(bocs).Nem hiszem, hogy akkora gond ha egy újszülött/csecsemő/kisgyerek cumizik,de az már igen ha egy 8-9 éves elbújik a suli vécében és szopja az ujját szünetben.
5/19 anonim válasza:
A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz. A sógornőm adta a cumit a gyereknek, többfélét is, mégis az ujját találta meg. Nekem 3 gyerekem van,egy sem fogadott el cumit és az ujjukat sem szopták soha. 🤷🏼♀️
6/19 anonim válasza:
Jó hát 4es ne magadból meg a gyerekedből indulj ki..
7/19 babyboom567 válasza:
Nem, nem szopta az ujját a gyerekem hála az égnek, és kb 5 hónapos koráig cumizott,és azt is csak a babakocsiban.
8/19 anonim válasza:
7, az enyém meg cumizott és emiatt nem tudtam tovább szoptatni, mert hiába vettük el, olyan cumizavaros lett, hogy szoptatási tanácsadóval se sikerült visszaszoktatni. Akkor már inkább találta volna meg az ujját.
Egyébként sógornőm adott cumit és mégis az ujja kellett a gyereknek.
Második gyerekemnek meg nem adtam és mégse lett ujjszopis.
9/19 anonim válasza:
Igen. El lehet venni tőle. Jobb lett volna oda sem adni neki. Tedd mellre, mikor szopni szeretne, és akkor nem kell a műanyag.
10/19 A kérdező kommentje:
Mi is az ujjszopás miatt adtuk a cumit de annyi rossz véleményt olvasni Facebook csoportokban anyukàktól,hogy bűntudatom lett amiért oda adtuk a cumit
nov. 10. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!