A Deichmannban kapató két másik márka is az Elefantenen kivül, azok milyenek? Elég olcsók.
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 13:05
1/8 anonim válasza:
Az egyik a Bobbi shoes a másikat nem tudom.Mi mindig Bobbi shoest veszünk és nagyon jó minőségü cipők azok is...
2/8 anonim válasza:
Bobby shoes-ra gondolsz és a Baren schuhe márkájúra? Én ilyet vettem a kisfiamnak, és nagyon szuper: [link]
3/8 anonim válasza:
Akkor van egy 3. is
FREE & FUN az is jó!!! kis farmerkék tépőzáras surranója van onnan és egyetlen hibája van hogy a kék jelző diszcsik levált a belső oldaláról mert gyenge a ragasztása.
de ezutóbbi orvosolható.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,tök jó.Azokra gondoltam,meglepődtem az árukon,és amellett nem tűntek rossznak.
2010. nov. 5. 13:21
5/8 anonim válasza:
Mi Dei-texet vettünk, az is jó és nem Elefanten-árkategória....
6/8 anonim válasza:
Nyári szandink Bobbie Shoes volt, nagyon szuper volt,egész nyáron használta és még tök újnak néz ki, dei-tex kiscsizmát vettem neki, ez is jónak tűnik, és jó árban volt (én feleáron vettem 3000 Ft-ért mert utsó darab volt a deichmannban:)
7/8 anonim válasza:
A Bobbi shoes olcsók de műbőrök 90%-ban. Én mondjuk nem szeretek műbőr cipőt adni a gyerekre, így Baren Shue-t vettünk most az is teljesen jó. Kívül bőr, belül szőrös csizma:)
Ha ilyen sportcipi jellegű kellene akkor lehet vennék Bobbit is, msot nem az kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!