Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos tápszeres babátok...

3 hónapos tápszeres babátok mennyit eszik/evett?

Figyelt kérdés

Kicsit aggódok, mert az eddigi napi 6x evés lecsökkent 5-re, mert éjjel nem ébred fel.

Eddig 6x120ml volt az adagja.

Próbáljuk emelni, de jelenlet 5x130-nál nem nagyon tudunk többet megetetni vele, mert egyszerűen nem kéri. 3260grammal született, 2 hónaposan 4300gr volt, most 3 hónaposan kerek 5 kilós. Szerintetek keressek fel orvost?

nov. 8. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg akarjátok tömni a gyereket?

Ha ennyi esik jól neki úgysem fog többet enni.

Éjjel meg hagyjátok aludni, nehogy felkeltsétek enni

nov. 8. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi bajod van kerdezo? :DD

Magadnak keress orvost esetleg, de azt a szerencsetlen babat meg hagyd beken. A sulya tobb, mint jo, nem kel ejszaka se. Eszik amennyit eszik. Nem kell ott problemat csinalni, ahol nincs.

Inkabb elvezd ki, amig tart!

nov. 8. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elöttem lévő válaszokkal.

Illetve annyit fűznék hozzá hogy 2gyerekem is tápszeren nőtt fel soha nem néztem a dobozon lévő ajánlást annyit ettek amennyi jól esett nekik volt hogy többet volt hogy kevesebbet. Mindegyik jól fejlődött. Illetve éjjel soha nem keltettem őket hiszen ha éhes lenne kelne úgy hogy örülj hogy alszik éjjel.

A túl etetés se túl jó ötlet ugyanis kibukná a felesleget. Hadjad egyén amennyi jól esik. Ha gond lenne akkor nem növekedne a súja se.

nov. 8. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell emelni az adagot és az istenért, hagyd aludni!

Majd ha nem hízik kellő ütemben, úgyis szól a védőnő meg a gyerekorvos.

Te mit szólnál hozzá, ha erőszakkal etetni próbálnának, amikor már jól vagy lakva??

nov. 8. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
150et ivott meg 180at 3 hós/ 3 és fél hósan. Most 9hós és 120at iszik. Minek keresnél fel orvost? A barátnőm gyereke 120at eszik 4 hós. Hízik a babád, nem értem mi a gond. Ennyi az igénye. Miért emelnéd, miért akarod beletömni a nagykönyvben előírt adagot. Annyit eszik amennyire szüksége van. Én ezt sose fogom megérteni..
nov. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!