Mit tegyek, hogy több tejem maradjon estére?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a babám, csak anyatejet kap, szopizik. Most már napi 5-6X eszik, az éjszakát végigalussza. Reggelre kőkemények a cicik, fejnem kell, viszont aztán ahogy telik a nap, úgy lesz egyre kevesebb. Este 21 körül eszik utoljára és akkor úgy érzem, nincs elég tej. Persze biztos jól lakik, mert még bukik is sokat (amúgy is bukós, de jól hízik), böfizik, éjszaka alszik, de mit tudnék csinálni,hogy estére több maradjon? Fejek többször, ittam tejserkentő teát, most homeós bogyót szedek, sokat iszok, Elevitet szedek, alkoholmentes sört iszok, de mégis, van valami vagy normális ez, hogy estére kevés lesz? 2 ciciből szoptatok és miután eszik, nagy nehezen kb. 20 ml-t tudok még fejni a kettőből.2009. jan. 8. 09:32
1/3 anonim 

válasza:

Ha jóllakik miért akarsz több tejet? Az esti tejcsi amúgy is mindig kevesebb, mert zsírosabb, kevebb benne a víz.
2/3 anonim 

válasza:

Szia! Ezt a kérdést én is feltettem tegnap a szoptatós oldalon. Nekem 2,5 hónapos a kisbabám, 7x szopizik és reggel dől a tej, este alig van. Utána próbáltam járni és mindenütt azt mondják, hogy estére kevesebb ugyan a tej, de sokkal táplálóbb a szírtartalma miatt. Én is rengeteget eszem-iszom, de ez így maradt. Az én babám is rendesen fejlődik, hízik, s addig minden rendben. Ez így normális! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!