Babával utazás, egyben vagy részletekben? Szerintetek hogyan a jobb?
Fél évessel utazunk, de nem tudom, melyik lenne a célszerűbb, kényelmesebb.
Egyben letudni az egészet, vagy mikor az átszállás lenne, legyünk ott 2-3 napot és utána utazzunk tovább?
13 óra lenne az út, az első etap 5 óra, a második 4, közben lenne egy reptéri várakozás átszálláskor.
Annyi még, hogy 1 babára ott lesz 5 felnőtt, úgyhogy szórakoztatóbizottságból nem lesz hiány szerencsére.
Ha még nem ül, akkor hogy fogjátok megoldani?
A babakocsit fel lehet vinni a fedélzetre, vagy fel kell adni?
Mármint melyik részét hogy oldjuk meg?
A reptereken, repülőkön nagyon segítőkészek általában, ha babával/kisgyerekkel utazol.
Mi eddig Európán belül repültünk vele csak, semmi negatívat nem tapasztaltam (bár igaz, nem fapados társaságokkal).
Adnak felszerelhető mózeskosarat, az kb. olyan 7-8 hónapos korig jó, a méretéből adódóan. Viszont fel- és leszálláskor ki kell venni belőle, olyankor az ölünkben szokott lenni, de amúgy is inkább rajtunk/mellettünk van utazás közben, az inkább tároló, könnyebb onnan kivenni, ha kell valami, mint táskában kotorászni.
Van babakocsi, amit felvihetsz magaddal, de a miénket feladtuk eddig (Cybex Priam). Most a Cybex egy másik változatát néztem, hogy azt vinnénk a fedélzetre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!