Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babával utazás, egyben vagy...

Babával utazás, egyben vagy részletekben? Szerintetek hogyan a jobb?

Figyelt kérdés

Fél évessel utazunk, de nem tudom, melyik lenne a célszerűbb, kényelmesebb.

Egyben letudni az egészet, vagy mikor az átszállás lenne, legyünk ott 2-3 napot és utána utazzunk tovább?

13 óra lenne az út, az első etap 5 óra, a második 4, közben lenne egy reptéri várakozás átszálláskor.

Annyi még, hogy 1 babára ott lesz 5 felnőtt, úgyhogy szórakoztatóbizottságból nem lesz hiány szerencsére.

ma 17:06
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem a legjobb az a megállás nélküli.
ma 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
36%

Ha még nem ül, akkor hogy fogjátok megoldani?

A babakocsit fel lehet vinni a fedélzetre, vagy fel kell adni?

ma 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Mármint melyik részét hogy oldjuk meg?

A reptereken, repülőkön nagyon segítőkészek általában, ha babával/kisgyerekkel utazol.

Mi eddig Európán belül repültünk vele csak, semmi negatívat nem tapasztaltam (bár igaz, nem fapados társaságokkal).

Adnak felszerelhető mózeskosarat, az kb. olyan 7-8 hónapos korig jó, a méretéből adódóan. Viszont fel- és leszálláskor ki kell venni belőle, olyankor az ölünkben szokott lenni, de amúgy is inkább rajtunk/mellettünk van utazás közben, az inkább tároló, könnyebb onnan kivenni, ha kell valami, mint táskában kotorászni.

Van babakocsi, amit felvihetsz magaddal, de a miénket feladtuk eddig (Cybex Priam). Most a Cybex egy másik változatát néztem, hogy azt vinnénk a fedélzetre is.

ma 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kicsivel szerintem jobb egyben. Főleg ha ilyen bárhol alvó típusú baba. Ha ébren van ölben van és jó neki, ha alszik akkor meg mindegy.
ma 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
25%
A várakozás részét gondoltam (mivel a fedélzeti mózest gondolom nem adják oda addig) de kösz a lepontozást...
ma 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!